Intrebari Frecvente
Imi place sa imbin stilul portretistic cu fotojurnalismul. Sunt atent sa suprind atat momentele importante ale nuntii fara nicio interventie din partea mea, scopul fiind de a realiza imagini cat mai naturale, spontane, pline de insemnatate, cat si sa dau indicatii necesare la sedinta foto sau pregatiri, sa folosesc cea mai potrivita lumina si sa aleg fundalul si posingul adecvat, aceste mici sugestii dand eleganta si farmec fotografiilor.
Imi place sa fiu in preajma oamenilor, de aceea fotografiez cu placere crestinari, sedinte foto de familie, aniversari, sedinte foto de portret, fotografie de produs. Ca si hobby, prefer fotografia de arhitectura si peisaj.
Voi fi prezent de la pregatiri pana la ultimul moment semnificativ (tort, buchet, jartea), exceptie facand situatiile cand se doreste fotografierea evenimentului doar pe o anumita perioada.
In jur de 800-1000 de fotografii, la care se adauga fotografiile de la sedinta Pre Wedding/Logodna (aproximativ 100-150 Fotografii), cununia civila(aproximativ 150 fotografii, doar daca aceasta a avut loc in alta zi decat nunta), sedinta foto TTD (intre 100 si 200 de fotografii).
Desi in portofoliu meu se regasesc un numar mare de fotografii alb-negru, pentru evenimente ample, cum ar fi nunta, se livreaza in jur de 50-70 de fotografii alb-negru.
Acest lucru este posibil doar daca se realizeaza fotografii de grup. Nu pot garanta prezenta tuturor persoanelor, in ziua evenimentului ma axes pe fotografiera rudelor apropiate si persoanelor active.
Pasiunea mea este fotografia si incerc sa imi dedic cat mai mult timp in directia aceasta, insa de fiecare data sunt bucuros sa va recomand un videograf la fel de dedicat ca si mine :).
Accesand sectiunea blog sau stabilind o intalnire. Pe blog puteti vizualiza in jur de 90-130 de fotografii de la fiecare eveniment.
Fotografiile se vor livra in maxim 90 de zile de la eveniment.
Rolul albumului este de a crea o poveste, de a realiza intinerariul nuntii dumnevoastra si a relata intr-un mod placut evenimentul. Fotografiile cu rochia, buchetul, pantofii, costumul, impreuna cu fotografiile de la pregatiri, sedinta foto, biserica , restaurant, vor constitui albumul nuntii voastre, cu un impact mult mai mare fata de fiecare fotografie luata individual, album cel veti rasfoi impreuna cu familia si va va aduce aminte cu placere de acele momente.
Fotografiile in format Raw nu se pot livra decat in conditii speciale si cu respectarea unor anumiti termeni. Fotografiile jpg neretusate nu se pot livra.
Este nevoie ca fotografiile sa iasa tehnic cat mai bine direct din aparat. Majoritatea fotografiilor sunt prelucrare la nivel de contrast, culoare, claritate, o parte sunt convertite in alb negru, iar o parte din ele sunt prelucrate avansat in Photoshop.
Cu cat mai mult cu atat mai bine, dar minim o ora si jumatate.
In general 2-3 ore si este de preferant sa nu schimbam mai mult de 2 locatii.
Alegerea locatiei pentru sedinta foto ar trebui sa fie facuta in functie de tema nuntii si preferintele dumnevoastra. Aceasta nu trebuie sa fie neaparat spectaculoasa la prima vedere, in fotografie alegerea anumitor elemente, imbinate cu o postura si o lumina adecvata, poate transforma un cadru din banal in extraordinar. Fotografiile rezultate fac ca locatia sa fie spectaculoasa nu neaparat si invers. Asa ca, in momentul cand alegem o locatie, nu trebuie sa o privim in ansamblu ci la elementele care o compun si care ne-ar putea ajuta la realizarea cadrelor specifice temei nuntii.

Daca alegem o locatie de exterior este recomandat sa avem o solutie de back-up in cazul in care vremea este nefavorabila.
Da, colaborez cu mai multi videografi, recomandarile le puteti vedea la sectiunea parteneri.

Copyright © 2022 Dinu George Photography

x
social share